Akkerbouw

Specialist in een groot aantal akkerbouw gewassen

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Suikerbieten

In de suikerbietenteelt omvat het aanbod het zaaien, oogsten en transport van suikerbieten. Bij het zaaien is er keuze uit verschillende 12-rijige en 18-rijige zaaimachines, en nieuw in het assortiment is precisiezaai met GEOcontrol & GEOseed van Kverneland. Deze innovatie biedt geavanceerde zaaimogelijkheden.

Het oogsten van suikerbieten gebeurt met een reeks zelfrijdende bunkerrooiers: twee Holmer Terra Dos T5-40, twee Holmer Terra Dos T4-30, twee Vervaet Q621, en een Vervaet 625 Beet eater. Deze machines zijn speciaal geselecteerd vanwege hun prestaties onder diverse omstandigheden, wat betekent dat zelfs in natte najaarsomstandigheden efficiënt en kwalitatief hoogwaardig werk wordt geleverd.

Voor het transport wordt gebruik gemaakt van twee 25 ton 3-as kiepers en een 16 ton 2-as kieper , wat een efficiënt vervoer van de bieten van het land naar de bestemming garandeert. Dit complete servicepakket, van zaaien tot oogsten/ en of transport, is afgestemd op het leveren van optimale resultaten en gemak voor de klant.

Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.