Akkerbouw

Specialist in een groot aantal akkerbouw gewassen

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Uien

Bij de uienteelt verzorgen we het volledige proces: zaaien, rooien en het laden van uien, zowel voor beddenteelt van 1.50m als voor bedden van 2.25m.

Het zaaien gebeurt met meerdere pneumatische zaaimachines die drie bedden tegelijk zaaien, waarbij de trekkers op smalle banden rijden en uitgerust zijn met RTK-GPS voor nauwkeurige plaatsing.

Voor het rooien van uien gebruiken we combinaties van loofklappers voorop en rooiers achter. We hebben meerdere rooicombinaties beschikbaar, allemaal uitgerust met elektronisch-hydrolyse diepteregeling voor optimaal rooiwerk. Het loofklappen en rooien gebeurt in één efficiënte werkgang.

Kortom, van het precieze zaaien tot het efficiënt laden, bieden we een complete oplossing voor de uienteelt, met geavanceerde technologie en machines voor optimale resultaten.

Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.