Akkerbouw

Specialist in een groot aantal akkerbouw gewassen

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Aardappelen

Bij de aardappelteelt ligt de focus op het poten, en het rooien van de aardappelen. Het poten gebeurt efficiënt in één werkgang, waarbij de grond eerst wordt klaargelegd met een rotorkopeg/frontfrees in de fronthef, zodat de aardappelen in onbereden grond worden gepoot. Standaard wordt gebruikgemaakt van vierrijïge pootmachines. Voor het oogsten worden diverse rooiers van het merk AVR en de Wulf ingezet. Deze rooiers zijn uitgerust met axiaalsets/ en of Varioweb voor optimale reiniging, en bieden de mogelijkheid tot loofklappen in één werkgang. Ze kunnen ook worden aangepast met kleinere steek matten voor het rooien van pootgoed of fijnere partijen.

Een specifieke machine in het arsenaal is de AVR Puma+ 4-rij zelfrijdende bunkerrooier, die bijzonder geschikt is voor zowel pootgoed als consumptieaardappelen. Deze productvriendelijke machine beschikt over verschillende functies om aan te passen aan de omstandigheden op het land, waaronder een Varioweb. Deze constructie maakt optimaal gebruik van het axiaalset in zowel droge als natte omstandigheden. Het axiaalset kan traploos hydraulisch naar achteren worden geschoven, waardoor het onder de egelband doorgaat en de reinigingscapaciteit van het axiaalbed verandert.

Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.