Veehouderij

Complete dienstverlening op het gebied van ruwvoerderwinning en bemesting en onderhoud van weide.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Veehouderij

Veehouders richten zich steeds meer op de kernactiviteiten van hun bedrijfsvoering, waarbij de verzorging van dieren centraal staat. Om zich op deze essentiële taken te kunnen concentreren, besteden ze vaak andere werkzaamheden uit. Dit is niet alleen efficiënt, maar vaak ook kostenbesparend.

Als complete dienstverlener op het gebied van ruwvoederwinning en bemesting, spelen we in op de behoeften van veehouders. Onze diensten omvatten het beheer van grasland, waarbij we taken zoals maaien, schudden, harken en hakselen op ons nemen. Ook verzorgen we de complete maïsteelt, van zaaien tot oogsten, evenals de teelt van Gehele Plant Silage (GPS).

Ruwvoederwinning en bemesting

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Essentiële landbouw- en bemestingswerkzaamheden

Bemesting is een ander cruciaal onderdeel van onze dienstverlening. We bieden zodebemesting en het injecteren van bouwland, zowel met tank- als sleepslangmachines. Daarnaast behoort het strooien van vaste mest en compost ook tot onze mogelijkheden.

Door deze uitgebreide diensten kunnen veehouders zich richten op hun primaire bedrijfsactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de essentiële landbouw- en bemestingswerkzaamheden. Dit partnerschap zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en draagt bij aan het succes van zowel het loonbedrijf als de veehouderij.

Essentiële landbouw- en bemestingswerkzaamheden

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.