Luzerne

Complete dienstverlener op het gebied van ruwvoederwinning en bemesting. 

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Luzerne

Bij het maaien van luzerne, een belangrijke voederplant voor vee, bieden we gespecialiseerde ondersteuning met het gebruik van een triple schijvenmaaier. Deze geavanceerde maaier is ontworpen om luzerne efficiënt en schoon te maaien, waarbij de kwaliteit van het geoogste product wordt gewaarborgd. De achtermaaiers zijn uitgerust met dwarsbandjes die het gewas op zwad leggen zonder het te verontreinigen. Dit is cruciaal om de voedingswaarde en versheid van het luzerne te behouden.

Deze methode zorgt voor een gelijkmatige en schone oogst, wat resulteert in hoogwaardig ruwvoer. Een schone en efficiënte oogst vermindert ook de tijd die nodig is voor het drogen en verwerken van het luzerne, wat leidt tot een verhoogde efficiëntie in de voederproductie. Door de inzet van onze speciaal ontworpen maaiers, streven we ernaar om de beste resultaten te leveren voor zowel de kwaliteit van het luzerne als de tevredenheid van onze klanten. Onze aanpak benadrukt het belang van precisie en zorgvuldigheid in elke stap van het oogstproces, wat bijdraagt aan de productiviteit en duurzaamheid van de landbouwpraktijken.

Triple schijvenmaaier

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.