Conserven

Jarenlange ervaring op het gebied van conserventeelt.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Conserven

In de afgelopen 40 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een expert in de teelt van conservengewassen. We hebben uitgebreide ervaring opgedaan in het zaaien en oogsten van erwten, bonen en spinazie voor de conservenindustrie. Sinds 2006 is hier het zaaien en oogsten van suikermaïs voor industriële doeleinden bijgekomen.

Bij de conserventeelt zijn niet alleen de technische en teelttechnische aspecten van belang, maar ook logistiek en hygiëne spelen een cruciale rol. De eisen die de verwerkende industrie en de groothandel stellen aan deze teelt zijn streng. Dankzij onze gespecialiseerde apparatuur en de expertise van ons team kunnen we voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die vereist zijn.

Conserven (erwten)

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Betrouwbare partner

Onze inzet voor kwaliteit blijkt ook uit de certificeringen die we hebben verkregen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Deze certificeringen zijn een bevestiging van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten in de conserventeelt.

De uitbreiding van onze diensten naar de teelt van suikermaïs toont onze bereidheid om ons aanbod te diversifiëren en aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt. Deze aanpassingsvermogen stelt ons in staat om aan de voorhoede te blijven in een concurrerende en snel evoluerende sector.

De specialisatie in conserventeelt heeft ons in staat gesteld om een betrouwbare partner te worden voor zowel kleine als grote spelers in de agrarische industrie. Door continu te investeren in onze apparatuur, technieken en kennis, streven we ernaar om onze positie als een vooraanstaand loonbedrijf in deze sector te handhaven en verder uit te bouwen.

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.