Grondverzet

Verhuur van materiaal inclusief bemanning.

Grondverzet

Sinds eind jaren ’70 zijn we actief in grondverzetactiviteiten. Deze activiteiten zijn door de jaren heen gestaag gegroeid, en tegenwoordig beschikken we over een uitgebreid arsenaal aan machines. Ons huidige materieel bestaat uit acht kranen, vier shovels, een trekker-veegmachine in combinatie met waterwagen of los van elkaar en meerdere trekker-dumpers, allemaal beschikbaar voor diverse projecten. Onze focus ligt voornamelijk op de verhuur van dit materieel, inclusief de benodigde bemanning.

De kranen in onze vloot zijn uitgerust met veelzijdige kantelstukken en diverse uitrustingsstukken om aan een breed scala van behoeften te voldoen. We hebben mobiele kranen van het merk Liebherr met een capaciteit van 17 ton, en onze rupskranen hebben capaciteiten van 20 ton en 22 ton. Deze diversiteit in apparatuur zorgt ervoor dat we een breed scala aan grondverzetwerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Mochten er specifieke wensen zijn die ons eigen materieel niet kan vervullen, dan huren we aanvullend materieel in van derden. Dit stelt ons in staat om bijna elke klantwens te vervullen. Onze flexibiliteit in het aanbieden van oplossingen, gecombineerd met onze ervaring in grondverzet, maakt ons een betrouwbare partner voor allerlei projecten.

Grondverzet

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.