Grondverzet

Verhuur van materiaal inclusief bemanning.

Schoonvegen en waterwagen

Wanneer wij grond, zand en agrarische producten vervoeren, is het soms onvermijdelijk dat de wegen vervuild raken, vooral onder bepaalde weersomstandigheden. Om de wegen weer schoon te maken, moeten we vegen. Hiervoor gebruiken we een trekker met een bezem. Als de omstandigheden zo slecht zijn dat alleen vegen niet genoeg is, zetten we een combinatie van een veegmachine en waterwagen in. Deze aanpak gebruiken we ook vaak bij projecten waarbij het transport van zand en de verdichting van de zandbaan noodzakelijk zijn.

Het schoonhouden van wegen is een essentieel onderdeel van ons werk, vooral na transportactiviteiten. Vuile wegen kunnen niet alleen hinderlijk zijn voor het verkeer, maar ook veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Daarom nemen we deze verantwoordelijkheid serieus en zorgen we ervoor dat onze schoonmaakmethoden effectief zijn.

De trekker met bezem is een betrouwbare manier om de meeste soorten vuil en resten van de weg te verwijderen. Echter, in gevallen van extreme vervuiling of bij bepaalde weersomstandigheden, is het soms nodig om extra maatregelen te nemen. Dat is waar de combinatie van vegen en waterwagen van pas komt. De waterwagen helpt niet alleen om hardnekkig vuil los te maken, maar vermindert ook stof, wat bijdraagt aan een schonere en veiligere omgeving.

Bij projecten die zandtransport omvatten, is het cruciaal dat we niet alleen het vervoerde materiaal effectief beheren, maar ook zorgen voor het onderhoud en de netheid van de wegen. Het gebruik van een combinatie van vegen en waterwagen helpt ons om de integriteit van de zandbanen te behouden, wat essentieel is voor de duurzaamheid en kwaliteit van de wegconstructies.

Door deze aanpak te hanteren, zorgen we ervoor dat onze transportactiviteiten zo min mogelijk impact hebben op de omgeving en de gemeenschappen waarmee we werken. Het is onze verantwoordelijkheid om niet alleen onze projecten efficiënt uit te voeren, maar ook om de wegen schoon en veilig te houden voor iedereen.

Bemesting (tijdelijk)
Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.