Grondverzet

Verhuur van materiaal inclusief bemanning.

Shovel

Onze shovels vormen een essentieel onderdeel van ons machinepark. Deze veelzijdige machines worden ingezet voor een reeks aan werkzaamheden, voornamelijk in het grondverzet en de weg- en waterbouw. Hun robuuste ontwerp en efficiëntie maken ze ideaal voor deze zware en veeleisende taken.

Naast grondverzet en bouwwerkzaamheden spelen onze shovels ook een belangrijke rol in de veehouderij. Ze worden gebruikt voor diverse taken zoals het inkuilen van gras en maïs, het verladen van mest, en het overladen van materialen. Deze shovels zijn onmisbaar voor het efficiënt uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden in de agrarische sector.

We beschikken over een reeks aan hulpstukken voor onze shovels, waardoor we ze kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van elke klus. Deze hulpstukken omvatten een dichte bak voor zand, een open bak voor puin, palletvorken voor het verplaatsen van geladen pallets, een stenenklem voor het hanteren van stenen, een verlenggiek voor extra bereik, en een brede gras/maïsbak die eventueel kan worden gecombineerd met dubbellucht voor extra stabiliteit.

Deze brede reeks aan hulpstukken maakt onze shovels extreem flexibel en geschikt voor een diversiteit aan taken. Of het nu gaat om het verplaatsen van zware materialen, het nauwkeurig hanteren van specifieke ladingen, of het efficiënt uitvoeren van agrarische werkzaamheden, onze shovels zijn uitgerust om de klus te klaren. Door continu te investeren in ons materieel en onze medewerkers, zorgen we ervoor dat we altijd klaar zijn om aan de uitdagende eisen van onze klanten te voldoen.

Bemesting (tijdelijk)
Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.