Gehele plant silage (GPS)

Complete dienstverlener op het gebied van ruwvoederwinning en bemesting. 

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Gehele plant silage (GPS)

Bij de oogst van Gehele Plant Silage, een essentieel onderdeel in de voederproductie, leveren we ondersteuning met geavanceerde hakseldiensten voor een verscheidenheid aan graansoorten, waaronder tarwe, gerst, haver en voererwten. We maken gebruik van een hoogwaardige direct disc van Claas, die specifiek is ontworpen voor een efficiënte en schone maaibewerking. Deze technologie, gekoppeld aan onze hakselaar, zorgt ervoor dat het gemaaid product niet alleen schoon is, maar ook optimaal gekneusd wordt door de korrelkneuzer.

GPS

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Maximale voedingswaarde

Deze aanpak garandeert dat het geoogste product van uitstekende kwaliteit is, wat cruciaal is voor de maximale voedingswaarde en verteerbaarheid in veevoeder. De technologie stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken, wat de versheid van het geoogste materiaal ten goede komt. Door gebruik te maken van deze gespecialiseerde apparatuur kunnen we consistente en betrouwbare resultaten leveren, wat bijdraagt aan de efficiëntie en productiviteit van agrarische bedrijven. Onze toewijding aan het gebruik van moderne technologieën en methoden weerspiegelt ons streven naar innovatie en kwaliteit in de landbouwsector.

Gehele plant silage (GPS)

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.