Gras

Complete dienstverlener op het gebied van ruwvoederwinning en bemesting. 

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Gras

Voor alle werkzaamheden gerelateerd aan grasland, van grondbewerking en inzaaien tot maaien, schudden, harken en hakselen, bieden we een uitgebreid dienstenpakket aan. Dit omvat ook bemesting na de oogst.

Het inzaaien van gras gebeurt met een rotereg-zaaicombinatie. De gebruikte trekker is voorzien van een neuswiel en brede achterbanden, wat zorgt voor een gelijkmatige aandrukking van de grond over de gehele zaaibreedte, resulterend in een vlak en egaal grasland.

Voor het maaien gebruiken we een 9 meter tripple maaier. Deze is voorzien van dwars bandjes met de mogelijkheid om een keus te maken tussen middenafleg of volvelds het product neer te leggen.

Bij het kuilen hebben we meerdere mogelijkheden. Hakselen met evt toevoeging. Ook hebben we binnen ons pakket de mogelijkheid om met een snij-opraapwagen te rijden. 

Gras

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Gras 

Voor het maaien gebruiken we een triple maaier met een werkbreedte van 9 meter, geschikt voor efficiënt en snel maaien over grote oppervlaktes.

Het inkuilen van het gras biedt keuze uit verschillende systemen, waaronder hakselaars en opraapsnijwagens. Beide systemen zijn uitgerust met de mogelijkheid om conserveringsmiddelen toe te voegen, wat de kwaliteit van het ingekuilde gras ten goede komt.

Tijdens het aandrukken van de kuil zetten we shovels in, uitgerust met dubbellucht op de voorwielen, voor een effectieve en gelijkmatige verdichting. Dit zorgt voor een optimale bewaring van het gras.

Deze uitgebreide en gespecialiseerde aanpak garandeert een hoogwaardige verzorging en behandeling van grasland, van het zaaien tot het inkuilen, met moderne apparatuur en technieken voor de beste resultaten.

Complete dienstverlening op het gebied van ruwvoerderwinning en bemesting en onderhoud van weide.

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.