Betacal uitrijden

Complete dienstverlener op het gebied van ruwvoederwinning en bemesting. 

Betacal uitrijden

Voor het uitrijden van Betacal Flow maken we gebruik van een Vervaet 5-wieler, uitgerust met een geavanceerde spuitboom. Deze combinatie, ondersteund door GPS-technologie, stelt ons in staat Betacal Flow nauwkeurig en gelijkmatig over de velden te verspreiden. Dit garandeert een optimale benutting van de voedingsstoffen door de bodem.

De Vervaet 5-wieler is speciaal ontworpen voor dergelijke precisietaken in landbouwtoepassingen, waarbij zowel efficiëntie als nauwkeurigheid van cruciaal belang zijn. De machine is in staat om in diverse terreinomstandigheden te werken, waardoor het uitrijden van Betacal Flow onder verschillende weersomstandigheden mogelijk is.

Deze aanpak zorgt niet alleen voor een effectieve bemesting, maar helpt ook bij het behoud van de bodemstructuur en vermindert de impact op het milieu. Door het gebruik van geavanceerde apparatuur zoals de Vervaet 5-wieler, streven we naar een duurzame en productieve landbouwpraktijk, waarbij de gezondheid van de bodem en efficiënte bemesting centraal staan.

Betacal uitrijden

Onze machine

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.