Bemesting

Specialist in toedienen van dierlijke bemesting.

Sleepslangen

Bij het bemesten met een sleepslang bieden we diverse mogelijkheden, waaronder zodebemesters, bouwlandbemesters (culters) en strokenbemesters. Onze zodebemesters zijn uitgerust met schijfkouters voor een efficiënte toediening van mest in de grond. Elk van onze bemestingscombinaties is voorzien van een GPS-stuursysteem, wat overlapping en te breed rijden helpt voorkomen.

Daarnaast zijn onze tractoren uitgerust met een bandendruk-wisselsysteem, wat zelfs onder minder gunstige omstandigheden spoorvorming voorkomt. Deze technologie maakt onze bemestingsdiensten bijzonder effectief voor zowel grasland als voor het bemesten van graangewassen, aardappel- en maïsvelden. Onze geavanceerde aanpak verzekert een precieze en duurzame bemesting, afgestemd op de specifieke behoeften van elk type landbouwgrond.

Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.