Bemesting

Specialist in toedienen van dierlijke bemesting.

Bouwland

Voor het bemesten van bouwland maken we gebruik van sleepslangbemesters, een methode die efficiënt en effectief is voor diverse soorten landbouwgrond. Met deze techniek bieden we de optie om te kiezen tussen een zodebemester en een culter, die een werkbreedte van 8 meter heeft. Deze breedte maakt de culter bijzonder geschikt voor hogere bemestingsniveaus, wat essentieel is voor de groei van gewassen zoals aardappelen en maïs.

Het gebruik van sleepslangbemesters stelt ons in staat om de mest gelijkmatig over het veld te verdelen, wat leidt tot een betere opname door de planten en uiteindelijk tot een verhoogde productiviteit van het gewas. Deze technologie is niet alleen effectief, maar ook duurzaam. Het minimaliseert bodemverdichting en beschermt de bodemstructuur, wat bijdraagt aan de lange termijn gezondheid van het bouwland.

Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Bouwland

Een andere belangrijke eigenschap van onze bemestingsdiensten is de mogelijkheid om mest te verpompen vanuit tussenopslag. Dit biedt extra flexibiliteit, vooral in situaties waarin directe toegang tot mest niet mogelijk is. We hebben verschillende mestcontainers tot onze beschikking, met capaciteiten van 80m³ en 40m³, waardoor we grote hoeveelheden mest efficiënt kunnen verplaatsen en toedienen.

De combinatie van deze geavanceerde bemestingstechnieken zorgt ervoor dat we de meststoffen precies kunnen toedienen waar ze nodig zijn. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van het bemestingsproces, maar draagt ook bij aan de algemene duurzaamheid van landbouwactiviteiten. Door gebruik te maken van deze technologieën, streven we ernaar om een optimale groeiomgeving te creëren voor verschillende gewassen, terwijl we tegelijkertijd zorg dragen voor het milieu. Dit alles maakt deel uit van onze toewijding aan geavanceerde en verantwoorde landbouwpraktijken.

Bemesting (tijdelijk)

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.