Cultuurtechniek

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Diepploegen

Afhankelijk van de diepte van de zandlagen kunnen we tot 1,10 meter diep ploegen. Bij dergelijke ploegdieptes maken we gebruik van een trekker voor de ploeg met een vermogen van meer dan 250 pk. Deze krachtige machine is noodzakelijk om door de dikke kleilagen heen te breken en de onderliggende zandlagen naar boven te halen.

Onze expertise in diepploegen stelt ons in staat om zelfs de meest uitdagende grondsoorten te transformeren in vruchtbare landbouwgrond. Deze techniek vergroot de teeltmogelijkheden en helpt landbouwers om het maximale uit hun grond te halen. Diepploegen is een voorbeeld van onze voortdurende inzet om innovatieve en effectieve landbouwtechnieken toe te passen, waarmee we de landbouwpraktijken verbeteren en bijdragen aan de productiviteit en duurzaamheid van de agrarische sector.

Bemesting (tijdelijk)

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.