Cultuurtechniek

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Kilveren

Het is essentieel om de juiste afwatering van je perceel te waarborgen, en kilveren is een effectieve manier om dit te bereiken. Als je te maken hebt met wateroverlast of het profiel van je perceel wilt veranderen, is kilveren een praktische oplossing.

We hebben twee kilverbakken met lasersturing in ons arsenaal om percelen het juiste profiel te geven. Hiermee kunnen we het profiel van een perceel op zowel dubbel als enkel afschot leggen, afhankelijk van de waterafvoerbehoeften en de specifieke eigenschappen van het land. Natuurlijk is het ook mogelijk om het perceel volledig vlak te kilveren. Deze techniek stelt ons in staat om de bodem te egaliseren en te zorgen voor een optimale waterafvoer. 

Onze ervaring met kilveren en de geavanceerde apparatuur die we gebruiken, garanderen een nauwkeurig en efficiënt resultaat. Of het nu gaat om het vlak maken van een perceel of het aanbrengen van een afschot voor betere afwatering, we zijn in staat om aan de specifieke behoeften van elk perceel te voldoen. Deze dienst is een cruciaal onderdeel van ons aanbod en draagt bij aan het behoud van een gezonde en productieve landbouwomgeving.

Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.