Grondverzet

Verhuur van materiaal inclusief bemanning.

Mobiele- en rupskranen

We hebben een uitgebreide vloot van mobiele kranen en rupskranen, die allemaal zijn uitgerust met een reeks hulpstukken en accessoires voor diverse toepassingen. De mobiele kranen, van het type Liebherr 914, beschikken over draai-kantelstukken of kantelstukken en diverse andere hulpstukken, wat ze veelzijdig en efficiënt maakt voor verschillende soorten werkzaamheden.

De rupskranen, Liebherr 920 en 922, zijn eveneens voorzien van de meeste benodigde accessoires en hulpstukken. Deze rupskranen worden meestal vervoerd met eigen diepladers, wat ons de flexibiliteit geeft om ze naar diverse locaties te verplaatsen.

Ons assortiment aan hulpstukken omvat diverse breedtes aan bakken, waaronder puinbakken, taludbakken en slootbakken. We hebben ook sorteergrijpers en trilblokken, die essentieel zijn voor specifieke werkzaamheden. Kantelstukken en palletvorken behoren ook tot onze uitrusting, wat onze kranen nog functioneler maakt.

Deze uitrusting maakt onze mobiele en rupskranen geschikt voor een breed scala aan taken, van grondverzet tot meer gespecialiseerde werkzaamheden zoals het sorteren van materialen of het werken in moeilijk bereikbare gebieden. Met deze kranen kunnen we aan bijna elke behoefte van onze klanten voldoen, of het nu gaat om bouwprojecten, landschapsbeheer of andere vormen van grondverzet.

Bemesting (tijdelijk)
Bemesting (tijdelijk)

Onze machines

Vacatures

Momenteel zijn er 55 vaste medewerkers werkzaam bij beide vestigingen. Het werkgebied is met name in Flevoland maar voor werkzaamheden voor de conservenindustrie is dat ook in Spanje. Bekijk hieronder welke vacatures wij open hebben staan!

Hulp nodig bij een andere dienst?

Wij bieden verschillende diensten aan bij Breure De Waard. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.